nedeľa 2. marca 2008

Posledny tyzden v Afrike

Raz to muselo prist, vsetci sme to vedeli a nikdo sa na to netesil a predsa to prislo...Ano je to odchod z Afriky. Posledny tyzden sme prizili v dome misonarov. V utorok sme cely den prali a vesali spinave respektive ciste pradlo. V stredu sme isli na Safari. Boli sme v parku Lake Manyara pekne ale mne to nestacilo....bola to totalne diva priroda...ale predsa prilis vela aut a tak. Videli sme slony, hrochy zirafy, Zebry, dive prasce, vela antilop a aj leva ale nie velmi dobre. Takze sa musime do Tanzanie este vratit a vsetci hovoria ze Serengeti je najlepsie. Vsak predsa aj Lion King tam zije. V stvrtok sme boli nakupovat posledne suveniry, a ja som stravil doobedie u lekara. V piatok sme isli na jednu skolu ktoru zalozili nasi misonari. Mali sme tam posledne vystupenie, dopadlo velmi dobre. V sobotu sme isli na Hot spring, To miesto sa da nazvat aj rajom. Je to oaza vo velmi suchej oblasti, skoro ak ov pusti. Niekolko stromov a nadherne jazierko v ktorom sme sa kupali. Ako raj. Videli sme v vnom asi pol metrovu korytnacku a nad hlavami nam skakali paviani velke ako ovce, velke ovce. Dnes v nedelu sme boli na otvrani zboru v dedine Msakina. Je to masajska dedina. S tohoto dna mame velmi vela fotiek ktore hovoria za vsetko. Tak ked budeme mat lepsi internet tak vam vsetko ukazeme.
Moje psyhoanaliticke prejavy lasky k Afrike:
Afrika je nebezpecne bezpecna, Afrika plna hluku a ticha, Afrika je milostivo nemilosrdna, Afrika je skaredo krasna, Afrika je farebne jednofarebna, Afrika je spravodlivo nespravodliva, Afrika sa usmieva spomedzi slzy, Afrika je Africka a takou aj zostane. Afrika my vela zobrala ale ovela viac dala. A tak to proste je! Hauk

2 komentáre:

gabika povedal(a)...

nadherne, roman ak budes niekedy premyslat co na stare kolena, mohol by si byt este basnikom. dojal si ma.

Anonymný povedal(a)...

Ahoj romi som rad ze si zdravy a stastny. Ked by si si chcel zahrat na Ac cupe v KE tak sa prave uvolnilo jedno miesto v BA2:-). Krestansky pokusitel - Dalibor:-).

Ahoooj.