utorok 11. decembra 2007

Problem

Pisem lebo som sa ako redaktor uz dlho neozval ale to neznamena ze som nepisal. V redakci tu mame zopar kriteri ktore musia byt splnene v kazdom publikovanom clanku.
takze sa pozime nato: clanok....
1, musi mat vyznam(aspon docasny)
2, musi obsahovat menej pravopisnych chyb v porovnani z poctom slov.(toto je pre pisatela mojich kvalit velmi tazke)
3, musi obsahovat nezmyselne bodky ako napriklad tieto..............( o to sa stara moj externy pracovnik pan Zlozvyk)
4, nemoze byt negativny(aby kritici nehovorili ze frfleme)
5, nemoze byt prilis vesely( aby nas narodne orientovany citatelia nekritizovali z nadmerneho propagovania zivota v zahranici)
6, Musi obsahovat humornu cast( pre tych citatelov ktory clanky citate v praci, aby ste sa aspon raz za cas v praci usmiali)
7, musi obsahovat poucnu pasaz(pre tych citatelov ktory si nevedia poradit z nastrahami nocnych autobusov)
8, musi sa hovorit o .......
9, musi obsahovat cast na ktoru si citatelia spomenu ked budu kracat okolo sochy.
10, nesmie obsahovat 9.pravidlo.

toto vsetko zvladam splnat iba vdaka mojim dvom uzasne nadanym kolegom. Prvy kolega respektive kolega je velmi nadana mlada ucitelka matematiky, informacnych vied a doctorka v oblasti materinskej starostivosti pani Mgr. Barbora Lachova ktorej silna stranka je kritizovanie clankou, jej briliatnou schopnostou je vidiet pravopisne chyby aj pocas zhorseneho pocasia, takysto velmi efektivne meni povodny vyznam clanku, medzi jej neocenitelne shopnosti patri spojenie dvoch diametralne odlisnych veci akymi su radost zo zivota a prebalovanie plienok v tom istom case. Medzi jej zaluby patri upratovanie, pisanie poznamok, spanie a kojenie.
Druhym vedeckym pracovnikom v tejto malej redakci, je mlady ale velmi nadany doktor prirodnych vied, cudzich jazykov a filozof Izrael Ohitekah Lacho. Tento neskotocne hudobne a tanecne nadany mlady vedec je velmi sikovny v oblasti skrutkovania kolobezky ktoru vie velmi efektivne a ekologicky vyuzivat na samounavenie. Tento talentovany energicky vedecky pracovnik pracuje od skoreho rana s iba niekolkymi prestavkami az do skoreho vecera. Hovori niekolkymi jazykmi ktore sa nam nepodarilo zatial rozlustit, ale zato on uz rozumie nasej reci co nam pomaha pri komunikaci. Medzi jeho zaluby patri plnenie plienok pocas celeho dna, konzumovanie vsetkeho co najde, prevracanie tanierov, a velmi popularne upratovanie. Ked je nahodou v redakci poriadok vzdy vie ako pravy profesional zariadit opak. Medzi jeho zaluby takysto patri citanie vedeckych publikaci nad ktorymi vie stravit minuty.
Musim velmi uprimne povedat ze bez tychto dvoch spolupracovnikov by som bol uplne odpisany v kazdej oblasti.
dakujem ze citate tieto clanky aj napriek unave vasich oci.
za celu redakciu dakuje redaktor.
Pozn.redakcie: s tym kolegom to nieje chyba to je zamer a tym co neveria nech sa dari.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Mila redakcia,
vase vyjadrovanie je nevysvetlitelne, a tvorenie viet nenapodobytelne. no najviac sa mi paci bod cislo 8, ktoru ste uspesne naplnili.
budem sa tesit aj do buducnosti podobnym obohacujucim clankom.

henka povedal(a)...

no ty si skrátka talent :D a pozdravujem kolegov

Lea povedal(a)...

yes...takisto som vasim vernym fanusikom...:DD

Anonymný povedal(a)...

Tesime sa na nove cislo tohto vedeckeho casopisu. Pan vedecky redaktor len tak dalej. Vas vedecky tim je zarukou plodnych napadov a skvelych produktov.